Ponedeljak 17. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Sreda 04.06.2014.
08:26
Srna A
Ministri odbrane zemalja članica NATO saglasili su se da, kao znak odgovora na ukrajinsku krizu, pojačaju odbrambene kapacitete na istočnim granicama.
Sreda 04.06.2014.08:36
Rusija ce kad tad morati da prihvati igru, a onda da ide do kraja. Neka nova Jalta...... NATO su obicne pic....ine. Nikakvi vojnici, samo teretana i lepa uniforma. Srcanosti niti mozga nemaju. Jedino sta vredi su placenici, a oni imadu cenu. Mogli bi da menjaju strane kad zagusti, i to za paru. Nece da ginu bezveze, ako nema potrebe.
Sreda 04.06.2014.08:48
Očigledno je da je po NATO kriterijumima palo MALO UKRAJINSKE KRVI . I kao što su UVEK RADILI NATO ZLIKOVCI ĆE DATI SVE OD SEBE DA DO MIRA U UKRAJINI NE DOĐE .
Sreda 04.06.2014.11:26
Имати Америку за непријатеља је опасно, имати је за пријатеља је кобно .
Sreda 04.06.2014.09:27
nemoj da se igraju da im ne ''svirne''duž granice još jedan SU-24 i rastera nato kokoške kontejnerom,kao i prethodno njihove hrabre kolege sa Donald Kuka
Sreda 04.06.2014.09:41
Ovoj mucenici je NATO oduzeo zivot. I onoj pored nje i milionima prije njih i najvjerovatnije NATO ce ubiti jos milione ljudi prije nego sto neko unisti zlo koje se zove NATO. Bez NATO uplitanja u Ukrajinske unutarnje odnose u Ukrajini bi bio mir. ova zena bi vjerovatno provodila popodne sa svojom porodicom, isla u trgovina ili radila sve one stvari koje svi mi radimo danas. Njen jedini grijeh je sto je rodjena u zemlji koju je NATO odredio za svoju slijedecu zrtvu. Dok postoji NATO na svijetu nece biti mira i ovakvih slika ce biti sve vise i vise.
Sreda 04.06.2014.09:47
Надам се да ће их очи ове жене са слике прогањати целог живота! Ти злотвори никада мира неће имати!
Sreda 04.06.2014.11:29
Nevjerujem jer to je njima posao da ubijaju sa distance, setajuci se ugladjeni u skupim odjelima po svjetskim metropolama glumeci visokoobrazovane, kulturne i humane ljude. Nema u njima nista ljudsko jer su svoje duse odavno prodali satani a u njima je duh necisti. Oni su spremni da ubijaju sa oruzijem, sa genetski modifikovanom hranom, sa nuklearnim otpadom, popularisanjem abortusa, narkomanijom i drugim satanizmima. Mi ovdje imamo posla sa satanom kojem su NATO lideri prodali svoje duse i koji kroz njih djeluje a njihove duse su u paklu.
Sreda 04.06.2014.11:08
"Pojačaćemo odbranu" Da li moze licemernije. Imali su super ucitelja Göbels-a. Ova propaganda lazima prevrce stomak kod normalnih ljudi. Tragedija covecanstva je sto smo nemocni tu da bilo sta promenima. Delovi covekovog mozga, zaduzenom za humanu delatnost coveka, su do te mere zakrzljali da je to razlog zbog cega se covecanstvo nalazi na putu samounistenja. Strasno. Oni pojacavaju odbranu u Iraju, Libiji, Siriji, Egiptu Afganistanu, evo sada u Ukrajini, ne bese tako davno Vijetnamu. Sve drzave u njihovom okruzenju.
Sreda 04.06.2014.14:46
Ova slika pokazuje sve,samo zavisi kako ju Zapad objasnja,od cijeg je oruzja ova zena stradala,sramota narod gine,rat pocinje da se rasplamsava,a oni obilaze okolo i prodaju novu strategiju odbrane,to ce koristiti samo americkim proizvodjacima oruzja a ne narodu u Ukraini.Mogu oni zaustaviti rat za manje od 24 sata,dovoljno je da predsedniku Ukraine narede odmah obustaviti napade ili u protivnom vas ostavljamo da Rusija napravi red.Isto tako Rusija moze isto tako zaustaviti svoje pristalice.Svaki dan rata neciji zivot se zavrsi i necija kuca nestane.Ako se nastavi bit ce gore nego kod nas,koliko ce trebati vremena za oporavak,obnovu,razminiranje...ZAUSTAVIMO RAT
Sreda 04.06.2014.15:04
Slazem se veoma sa vama. Ali na zalost danasnja sredstva informisanja i karakter redakcija su ispod svakog morala. U medijima u Ukrauini i EU se prikazuje fotografija razrusenog Ministrastva Unutrasnjih Poslova u Knez Milosa ulici u Beogradu, sa komentarom da je tu zgradu u Donjecku ili negde u istocnoj Ukrajini srusila artiljerija proruskih snaga u toj zemlji. Drugo ne radi se o proruskim snagama kako su nagrdili isti ti mediji i raspirivaci mrznje i uzasa, vec od Rusa koji hoce da odbrane svoju egzistenciju od fasizuma koji se javlja i cveta u Ukrajini, koja je jos u II sv ratu bila puna tih zlotvora. Rusi ne zele da im se desi sto se desilo nama na Kosovu i Metohiji. I odbranice se
Petak 06.06.2014.01:07
Не дирајте се са истоком , кад год сте то урадили у историји добијали би сте по носу!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)